Με Νάστο στις Σέρρες

Με Νάστο στις Σέρρες

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Την αποστολή του για το εξ αναβολής ματς στις Σέρρες ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

Από τον Πανσερραϊκό φιλοξενείται ο Ολυμπιακός Βόλου την Τετάρτη, σε εξ αναβολής παιχνίδι, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να κάνει μίνι προετοιμασία δύο ημερών στους «ερυθρόλευκους». Για το αυριανό παιχνίδι, υπάρχουν καλά και κακά νέα, με τον Νάστο να είναι και πάλι «ετοιμοπόλεμος», σε αντίθεση με τον Γκουγκούδη που τραυματίστηκε και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο ματς.

Την αποστολή αποτελούν οι: Δασκαλάκης, Στρατηλάτης, Αρβανίτης, Ντεπέτρις, Ζέρης, Καραμανλής, Καρράς, Λεόν, Μοράν, Μπουτζίκος, Νάστος, Νικολιάς, Ντάσιος, Πολύζος, Τσιάρας, Τσιλιγκίρης, Φερνάντες, Χιντζίδης, Γουόρντεν.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα