Παραμένει εκτός ο Ανάκογλου

Παραμένει εκτός ο Ανάκογλου

bet365

Χωρίς τον Ανάκογλου και σήμερα η προπόνηση της ΑΕΚ, που προετοιμάζεται για τον ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την προετοιμασία της για το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο, συνέχισε και σήμερα η ΑΕΚ, με την προπόνηση να πραγματοποιείται χωρίς απρόοπτα. Εκτός αυτής, όμως παρέμεινε, πέρα από τον Τζιμπούρ και ο Ανάκογλου. Ο ταλαντούχος μέσος της Ένωσης, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται από μία ίωση και δεν είναι ακόμα σε θέση να συμμετάσχει στο πρόγραμμα των συμπαικτών του. Παράλληλα, όπως είναι γνωστό απουσιάζουν και οι δύο «Λατίνοι», Μπαρόχα και Βάρκγας, που είναι στην αποστολή της Βενεζουέλας και αναμένεται να «μπουν» την Παρασκευή στην προετοιμασία.

Ο Ανάκογλου δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα και η συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό κρίνεται αμφίβολη. Σε απόδοση 2.75 προσφέρει η Novibet το ενδεχόμενο η ΑΕΚ να αποφύγει την ήττα στην αναμέτρηση του Φαλήρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα