Δύο απουσίες αλλά και τα κέρδη του ΠΑΣ

Θοδωρής Βασίλης
Δύο απουσίες αλλά και τα κέρδη του ΠΑΣ

bet365

Με τις γνωστές απουσίες των Λίλα και Στρούνα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Βάζουν λεφτά στα ταμεία τους οι Γιαννιώτες από τους διεθνείς.

Με μοναδικούς απόντες τους Λίλα και Στρούνα συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα για τον δευτεριάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Λίλα υπέστη θλάση στον αγώνα της Αλβανίας με την Σερβία και θα απουσιάσει για 10 μέρες περίπου. Από την πλευρά του ο Στρούνα είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις με την Σλοβενία την Δευτέρα κι έτσι απουσίασε από την σημερινή προπόνηση.

Εν τω μεταξύ, στα Γιάννενα τρίβουν τα χέρια τους για την πορεία των διεθνών τους ποδοσφαιριστών. Και αυτό γιατί η παρουσία του Λίλα με την εθνική Αλβανίας στην τελική φάση του Euro όπως και η πιθανή του Στρούνα με την Σλοβενία (θα δώσει αγώνες μπαράζ) δεν αποκλείεται να γεμίσουν με λεφτά τα ταμεία της ομάδας.

Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στη "Λέωφόρο". Στο 6.50 προσφέρει η Vistabet το διπλό.

Και αυτό γιατί η UEFA αποζημιώνει τους συλλόγους των οποίων οι ποδοσφαιριστές τους αγωνίζονται στην τελική φάση του Euro, και οπότε καταλβαίνει κανείς αν οι δύο συγκεκριμένοι παίκτες μεταβούν στην Γαλλία παραμένοντας ακόμα παίκτες του ΠΑΣ, τότε οι Ηπειρώτες θα αποκομίσουν κέρδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα