Η... τρέλα του Ντουρμάζ

Η... τρέλα του Ντουρμάζ

Η... τρέλα του Ντουρμάζ

bet365

Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του φετινού Ολυμπιακού, στο πρωτάθλημα δεν θέλει να χάνει ματς κι ο τραυματισμός του έχει δυναμώσει τη θέλησή του να παίξει κόντρα στην ΑΕΚ, αν και κάτι τέτοιο φαντάζει πολύ δύσκολο αυτή τη στιγμή.

Ο Τζίμι Ντουρμάζ εξέφρασε την επιθυμία του να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ, αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει απίθανο τη δεδομένη.

Ο Σουηδός, τραυματίστηκε στο ματς με το Λιχτενστάιν όπου μοίρασε και μία ασίστ κι η διάγνωση που του έχει γίνει κάτι λόγο για θλάση πρώτου βαθμού. Πάντως, ο παίκτης έχει δείξει την.... κάψα του να παίξει στο ματς με την ΑΕΚ το Σάββατο στο Φάληρο.

Λογικό, βέβαια. Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται στο Champions League, ο Σουηδός (με ρίζες από την Τουρκία) θέλει να αποδείξει στο Μάρκο Σίλβα πόσο λάθος έκανε με την απόφασή του αυτή, μέσα από τις εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα είχε καταφέρει εξαιρετικά έχοντας 3 γκολ και 4 ασίστ σε 6 εμφανίσεις του.

Όπως και να 'χει, οι «ερυθρόλευκοι» τον περιμένουν ώστε να επιστρέψει και από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Πάντως, είναι πολύ δύσκολο έως απίθανο να τον δούμε να αγωνίζεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα