«Δίχτυα» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

«Δίχτυα» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

«Δίχτυα» του ΠΑΟΚ στην Κύπρο

bet365

Εκτός από το χτένισμα της Ευρώπης από τον Φρανκ Αρνεσεν και το τμήμα scouting της ΠΑΕ, ο «Δικέφαλος» έχει ρίξει τα… δίχτυα του και στην Κύπρο.

Σε συνεργασία με την ακαδημία ποδοσφαίρου Καρμιώτισσας Ανόρθωσης Πολεμιδιών στη Λεμεσό, ψάχνει τα αυριανά ταλέντα του δικεφάλου του Βορρά!!

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, που ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο και αποτελούνται από τρία γήπεδα, ένα φυσικού χόρτου (11 Χ 11) και δύο συνθετικού (8χ8,5Χ5) πραγματοποιούνται καθημερινά οι προπονήσεις των τμημάτων υποδομής υπό την διαρκή παρακολούθηση του προπονητή και scouter του ΠΑΟΚ Θάνου Κούρτογλου ο οποίος είναι υπεύθυνος της μεταφοράς τεχνογνωσίας και του προγραμματισμού του ΠΑΟΚ στους Κύπριους ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα