Καταγγελίες Μπέου στη «Δίκη»

Gazzetta team
Καταγγελίες Μπέου στη «Δίκη»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος μιλώντας στη «Δίκη στον ΣΚΑΪ», υποστήριξε πως ο Μισέλ Πλατινί βρέθηκε στην Ελλάδα με το ιδιωτικό τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ χαρακτήρισε «μαριονέτα» τον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Ο δήμαρχος Βόλου φιλοξενήθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ», ισχυριζόμενος πως ο πρόεδρος της UEFA ταξίδεψε στη Μύκονο με το λίαρ τζετ του Βαγγέλη Μαρινάκη, ως καλεσμένος του Θεόδωρου Θεοδωρίδη, λέγοντας: «Ο Θεοδωρίδης βάπτισε το παιδί του στη Μύκονο. Ο Πλατινί ήρθε στη Μύκονο με το τζετ του Μαρινάκη, πώς να τον τιμωρήσει μετά τον Ολυμπιακό;».

Ακόμη, ο Μπέος αναφέρθηκε στον Γιώργο Γκιρτζίκη, υποστηρίζοντας πως βρίσκεται στη θέση του προέδρου της ΕΠΟ για να εξυπηρετεί συμφέροντα: «Ο Γκιρτζίκης εξυπηρετεί συγκεκριμένες ομάδες και συμφέροντα. Έχει αλλάξει κανείς από κάτω (από τη θέση του προέδρου) τόσα χρόνια; Μόνο ο επικεφαλής. Τυχαίο; Εάν θέλουν να δώσουν ένα τέλος σε αυτή τη συμμορία ας το κάνουν... Ας δώσουν ένα τέλος. Σας λέω ότι όλοι οι δικαστές που επιλέχθηκαν από την ΕΠΟ είναι όλοι φιλικά προσκείμενοι στον πρόεδρο».

 

Τελευταία Νέα