Στο +4 με εφτά γκολ περισσότερα

Στο +4 με εφτά γκολ περισσότερα

Αντώνης Σαούλης
Στο +4 με εφτά γκολ περισσότερα

bet365

Ο Ολυμπιακός όχι μόνο έχει κάνει το «6 στα 6» αλλά έχει πάρει και τέσσερις βαθμούς περισσότερους σε σχέση με τα περσινά παιχνίδια.

Ειναι νωρίς ακόμα. Πολύ νωρίς. Εχει ολοκληρωθεί μόλις το 1/5 του πρωταθλήματος. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα με το 6 στα 6 και τους 18 βαθμούς αλλά προφανώς δεν έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Βεβαίως δεν έχει σημασία μόνο να νικάς. Αρκετές φορές έχει και ο τρόπος. Για παράδειγμα ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει ένα πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα που δεν μπορεί ν' αμφισβητηθεί από κανέναν μέχρι στιγμής. Και δεν είναι μόνο το απόλυτο σε αυτά τα πρώτα έξι ματς.

Είναι και το γεγονός ότι έχει ήδη +4 βαθμούς σε σχέση με τα περσινά παιχνίδια και με εφτά γκολ περισσότερα! Είπαμε. Δεν είναι μόνο η νίκη. Αλλά και πως την κατακτάς. Και φέτος ο Ολυμπιακός το καταφέρνει με στυλ, ποιότητα και άνεση. Για παράδειγμα πέρσι είχε χάσει δύο βαθμούς στο «Καραϊσκάκης» από τον ΠΑΣ (2-2) και φέτος σταμάτησε στα πέντε πριν από ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Το ίδιο και στην Τούμπα. Πέρσι έμεινε στην «λευκή» ισοπαλία και φέτος είχε «καθαρίσει» το ματς από το 35' μετά από νίκη μέσα στο Λονδίνο! Εκτός λοιπόν από το βαθμολογικό όφελος σε σχέση με πέρσι ο Ολυμπιακός αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο και καθαρίζει πιο εύκολα τα παιχνίδια του (μοναδική εξαίρεση το ματς με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ).

Στα ίδια περσινά παιχνίδια ο Ολυμπιακός είχε συγκεντρώσει 14 βαθμούς και είχε 11-5 τέρματα. Στα ίδια ματς φέτος οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το απόλυτο 18 βαθμούς και 18-3 τέρματα. Η διαφορά είναι εμφανέστατη. Και με την εικόνα που δείχνει ο Ολυμπιακός αλλά και στους αριθμούς.

ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 2-0
(Μήτρογλου 36', 90')

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 1-2
(Αφελάι 73', Μήτρογλου 90')

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 2-1
(Ντινγκά 17', Μήτρογλου 73')

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3
(Μήτρογλου 19', Ντοσεβί 30', Μήτρογλου 53')

Ολυμπιακός-ΠΑΣ 2-2
(Φορτούνης 50', Κασάμι 75')

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-0

ΤΑ ΦΕΤΙΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Ολυμπιακός-Πανιώνιος 3-0
(Φορτούνης 25', Μπουχαλάκης 72', Ντοσεβί 90')

Λεβαδειακός-Ολυμπιακός 0-2
(Μιλιβόγεβιτς 89', Μήτρογλου 90')

Ολυμπιακός-Πλατανιάς 3-1
(Ντουρμάζ 11', Τσόρι 52', Μασουακού 59')

Ξάνθη-Ολυμπιακός 1-3
(Ντουρμάζ 42', Φορτούνης 65', 68')

Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα 5-1
(Κασάμι 31', Φορτούνης 32', Μποτία 42', Τζημόπουλος (αυτ.) 52', Ντουρμάζ 72')

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0-2
(Ιντέγε 27', Μιλιβόγεβιτς 35')

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα