Τα... δύο πλάνα Σίλβα για ΑΕΚ

Δημήτρης Τομαράς
Τα... δύο πλάνα Σίλβα για ΑΕΚ

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα έχει στο μυαλό του τουλάχιστον δύο... εκδοχές για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ.
Μία ενδεκάδα που εξετάζεται από τον Μάρκο Σίλβα είναι αυτή που σας έχουμε ήδη αναφέρει. Με Ρομπέρτο με Ομάρ δεξιά (για εκεί αλλά και για αριστερά υπάρχει και ο Σαλίνο), αριστερά Μαζουάκου κέντρο άμυνας με Μποτία - Ντα Κόστα ή Σιόβα - Μποτία στο κέντρο ο Καμπιάσο με τον Μιλιβόγιεβιτς και τον Κασάμι, στα δύο άκρα οι Σεμπά και Πάρντο, δεκάρι ο Φορτούνης και φορ ο Ιντέγιε Μπράουν.
Επειδή όμως ο Πάρντο δεν είναι ακόμα στο 100% υπάρχει και μία άλλη εκδοχή. Με τον Τσόρι δεκάρι και τον Φορτούνη στο ένα άκρο για να πάει ο Σεμπά στο άλλο. Για τα... φτερά υπάρχει και ο Ερνάνι. Ωστόσο δεν έχει μπει ακόμα όπως πρέπει στην λογική της ομάδας. Αγωνιστικά και τακτικά. Δεν είναι ακόμα στο σημείο που θέλει ο Μάρκο Σίλβα. Οπότε ο Σεμπά συνεχίζει να έχει το προβάδισμα. Άλλωστε κατά σειρά οι εξτρέμ που εμπιστεύεται πιο πολύ ο Σίλβα είναι οι Πάρντο - Ντουρμάζ - Σεμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα