Ολυμπιακός: Τα... κεφάλια μέσα γιατί έχει ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Τα... κεφάλια μέσα γιατί έχει ντέρμπι

bet365

Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε εβδομάδα ντέρμπι με την προετοιμασία του για την ΑΕΚ να αρχίζει το απόγευμα της Δευτέρας.
Διήμερο ρεπό τέλος για τους Πειραιώτες που την Δευτέρα γυρίζουν στον Ρέντη για να μπουν ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος και ως εκ τούτου του σαββατιάτικου ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ένα ακόμα σημαντικό ματς όπου ο Ολυμπιακός θέλει νίκη και καλή εμφάνιση.
Ο Μάρκο Σίλβα θα περιμένει να τσεκάρει την κατάσταση του τραυματία Τζίμι Ντουρμάζ -που σύμφωνα με τα όσα έχουν τονίσει από χθες οι Σουηδοί θα μείνει έξω για 7-10 ημέρες- ενώ μέχρι και την Παρασκευή είχε στο... απουσιόλογιό τον Δημήτρη Σιόβα λόγω του αυχενικού του προβλήματος και τον Ανδρέα Μπουχαλάκη.
Ο Ομάρ έπαιξε κανονικά με τη Νορβηγία και δεν έχει κάτι το σοβαρό ενώ ετοιμοπόλεμος είναι και ο Φορτούνης που εβγαλε 90λεπτο με την Εθνική μας κόντρα στην Ουγγαρία.
Ο Σίλβα έχει ήδη μελετήσει την ΑΕΚ μέσα από φετινά της ματς και έχει αρχίσει τον σχεδιασμό του αγώνα αλλά και να δει το πως θα λειτουργήσει ως προς την ενδεκάδα του. Φυσικά θα δείξει πλάνα στους παίκτες του από αγώνες της Ένωσης και θα τους κάνει και την ανάλογη ανάλυση.
Και φυσικά άπαντες στην ομάδα και στον Ρέντη ξέρουν πολύ καλά και αντιλαμβάνονται πως ο φετινός αγώνας και τα δεδομένα του δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι και τις αναμετρήσεις στο Κύπελλο...
Σημειωτέον για τον Ολυμπιακό μετά ακολουθεί μετά το άκρως καθοριστικό ματς στο Ζάγκρεμπ με Ντιναμό για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και η 1η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου... Η προπόνηση της Δευτέρας είναι προγραμματισμένη για τις 18:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα