ΑΕΚ: Για Νοέμβρη ο Τζιμπούρ

ΑΕΚ: Για Νοέμβρη ο Τζιμπούρ

Gazzetta team
ΑΕΚ: Για Νοέμβρη ο Τζιμπούρ

bet365

Αρχές Νοέμβρη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, είναι πλέον η πιθανότερη ημερομηνία για την επιστροφή του Ραφίκ Τζιμπούρ στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Αλγερινός σέντερ φορ μετρά ήδη 1,5 μήνα μακριά από τη δράση, από τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα της Superleague με τον Πλατανιά και φαίνεται πως θα χρειαστεί τουλάχιστον ένα 20ήμερο ακόμη, ώστε να αγωνιστεί και πάλι με τα κιτρινόμαυρα.

Παρά τις αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ για απουσία 4-6 εβδομάδων, ο Αφρικανός θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να επανέλθει, αφού σύμφωνα με όσα αναφέρει η Live Sport, αναμένεται να ξεκινήσει εντός της εβδομάδας χαλαρό τρέξιμο και ίσως μπει και πάλι σε κανονικού ρυθμούς από την επόμενη Δευτέρα (19/10).

Πράγμα που σημαίνει πως ο Τζιμπούρ θα χρειαστεί να δώσει μάχη με το χρόνο για να δικαιώσει τις προσδοκίες του ιατρικού και του τεχνικού τιμ και να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την 1η Νοεμβρίου στη Λεωφόρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα