Παναιγιάλειος - Λάρισα 0-1 (vid)

Νίκος Μαρούδας
Παναιγιάλειος - Λάρισα 0-1 (vid)

bet365

Τρία στα τρία για τη Λάρισα, που πέρασε δύσκολα από το Αίγιο, επικρατώντας 1-0 του Παναιγιάλειου και παρέμεινε στη κορυφή έχοντας το απόλυτο.

Ακόμα μία νίκη για την Λάρισα που έχει μπει στο πρωτάθλημα της Football League, αποφασισμένη να πάρει το ένα από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Σούπερ Λίγκα. Οι Λαρισαίοι, κατάφεραν να περάσουν από το Αίγιο με 1-0 επί του Παναιγιάλειου και να παραμείνουν αήττητοι...

Σε ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις και χαμηλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να έχουν από ένα ημίχρονο, η ΑΕΛ μπήκε πιο δυνατά στο ξεκίνημα. Αυτό την έφερε και μπροστά στο σκορ, καθώς μόλις στο 19', το «αλογάκι» άνοιξε το σκορ με κεφαλιά του Λαμπρόπουλου. Από εκεί και πέρα οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έψαξαν την ισοφάριση, κάτι που δεν κατάφεραν μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ίδια η εικόνα με την ΑΕΛ σε παθητικό ρόλο και τον Παναιγιάλειο να πιέζει από τα πρώτα λεπτά. Αυτό ανάγκασε τους φιλοξενούμενους σε κάποια σκληρά μαρκαρίσματα, με τους γηπεδούχους όμως να μην μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση. Η εικόνα αυτή με την ομάδα από το Αίγιο να πιέζει αλλά να μην μπορεί έμεινε μέχρι το τέλος...

Αυτό έφερε το τρίποντο στη Λάρισα, η οποία έχοντας το απόλυτο έφτασε τους 9 βαθμούς στο πρωτάθλημα και φυσικά παρέμεινε στη κορυφή.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας): Πίτκας, Σανδραβέλης, Ομάρ, Κρισμάρεβιτς, Γκοτσούλιας, Μπουρλάκης (77' Γκουτσίδης), Σπίνουλας, Πέριτς, Ιωάννου, Σκαρτσίλας (46' Μίλιτς), Μπούνας (68' Λινάρδος).

ΑΕΛ (Ράτκο Ντόστανιτς): Kαβουσάκης, Κομεσίδης, Κοντοχρήστος, Βέρτζος, Γιοβάνοβιτς, Μπανούσης, Αναστασόπουλος, Λαμπρόπουλος (59' Πάτο), Μαρουκάκης (66' Μπόγιοβιτς), Μπουντόπουλος (49' Κουτσιανικούλης), Ουρτάδο.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα