Είδε Κέρκυρα ο Γρηγορίου

Νίκος Μαρούδας
Είδε Κέρκυρα ο Γρηγορίου

bet365

Την ευκαιρία να δει από κοντά την πρώην του ομάδα είχε ο Μιχάλης Γρηγορίου, που βρέθηκε στην Ελευσίνα όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Κέρκυρας με τον Πανελευσινιακό.

Παλιούς γνώριμους και πολλούς φίλους, είδε στην Ελευσίνα ο Μιχάλης Γρηγορίου. Ο τεχνικός του Ατρόμητου, βρέθηκε στο γήπεδο του Πανελευσινιακού όπου παρακολούθησε την αναμέτρηση της Κέρκυρας με την τοπική ομάδα.

Ο πρώην προπονητής των Φαιάκων, είχε την ευκαιρία να τα πει με πολλούς παλιούς του συνεργάτες σε καλό κλίμα, ενώ δεν έλειψε και η συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, Θανάση Ίσσαρη με τους δύο άνδρες να τα λένε για λίγη ώρα.

Επίσης, το παιχνίδι για την τρίτη αγωνιστική της Football League είδαν ο έτερος πρώην τεχνικός των Φαιάκων, Σάκης Τσιώλης, όπως και ο Αλέξης Κούγιας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα