Ηρακλής: Την Δευτέρα υπογράφει ο Λουκίνας

Ηρακλής: Την Δευτέρα υπογράφει ο Λουκίνας

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Την Δευτέρα υπογράφει ο Λουκίνας

bet365

Ο Γιάννης Λουκίνας αναμένεται να υπογράψει, παρουσία του Σπύρου Παπαθανασάκη, την ανανέωση του συμβολαίου του με τον Ηρακλή μέχρι το 2018, μετά την προφορική συμφωνία των δύο πλευρών.

Το σίριαλ με τον Γιάννη Λουκίνα φτάνει στο τέλος του. Ο επιθετικός του Ηρακλή αναμένεται να υπογράψει την επέκταση της συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια (2018). Οι "κυανόλευκοι" και η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχουν συμφωνήσει προφορικά και την Δευτέρα (12/10) αναμένεται να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο παρουσία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Σπύρου Παπαθανασάκη. Ακόμα κι αν δεν μπορέσει να είναι ο πρόεδρος του Ηρακλή στην Θεσσαλονίκη, ο Λουκίνας θα υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας. Ο πρώτος σκόρερ των "κυανόλευκων" την περσινή χρονιά θα έχει μια αύξηση στις ετήσιες αποδοχές ως επιβράβευση για την προσφορά του στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα