Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Gazzetta team
Έτοιμος για ΑΕΚ ο Ατρόμητος

bet365

Την ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει στα Σπάτα, ο Ατρόμητος το Σάββατο με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να ολοκληρώνει την Παρασκευή την προετοιμασία της.

Πρωινή προπόνηση στο αθλητικό κέντρο έκαναν την Παρασκευή οι παίκτες ου Ατρόμητου. Έλαβαν μέρος όλοι οι ποδοσφαιριστές συμπεριλαμβανομένου του Νίκου Λαζαρίδη που ξεπέρασε την ίωση. Απουσίασαν φυσικά οι διεθνείς ενώ ο Έμποου συνέχισε το πρόγραμμα του.

Στο αθλητικό κέντρο βρέθηκε ο εργοφυσιολόγος Γιώργος Ζιώγας ο οποίος έκανε μετρήσεις στους παίκτες και είχε συζήτηση για θέματα της αρμοδιότητας του με το τεχνικό επιτελείο.

Αύριο θα δοθεί φιλικό παιχνίδι κεκλεισμένων των θυρών στις εγκαταστάσεις των Σπάτων με αντίπαλο την ΑΕΚ στις 12 το μεσημέρι. Το φιλικό θα έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και θα παίξουν επί το πλείστον παίκτες που δεν έχουν πάρει μέχρι τώρα μεγάλο χρόνο συμμετοχής. Στα Σπάτα θα πάει όλη η ομάδα και όσοι παίκτες δεν αγωνιστούν θα κάνουν προπόνηση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα