Τρέλα για Κέιλορ Νάβας (vid)

Τρέλα για Κέιλορ Νάβας (vid)

Γιώργος Καραμάνος
Τρέλα για Κέιλορ Νάβας (vid)

bet365

Την ώρα του αγώνα της Κόστα Ρίκα με τη Νότια Αφρική, δύο πιτσιρικάδες μπήκαν στο χορτάρι και πήραν αυτόγραφο από τον τερματοφύλακα της Ρεάλ, που γενικότερα αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του.

Πρόκειται ιστορικά για το κορυφαίο εξαγώγιμο ποδοσφαιρικό προϊόν της Κόστα Ρίκα. Από πέρσι το καλοκαίρι, μετά το απίστευτο Μουντιάλ που έκανε και κατ' επέκταση την μεταγραφή του στη Ρεάλ, ο Κέιλορ Νάβας έγινε αντικείμενο λατρείας για τους συμπατριώτες του. Ακόμα και ο πρέσβης της χώρας του στη Μαδρίτη τον τίμησε για την προσφορά του στην πατρίδα.

Πως να αντέξουν λοιπόν οι πιτσιρικάδες οπαδοί της Εθνικής, όταν τον είδαν στο γήπεδο. Στην αναμέτρηση της Κόστα Ρίκα με τη Νότια Αφρική δύο πιτσιρικάδες μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα την ώρα που παιζόταν το ματς (στο 85'). Πλησίασαν τον Κέιλορ Νάβας και του ζήτησαν αυτόγραφο. Εκείνος τους υπέγραψε στις φανέλες και τους έδιωξε. Οι νεαροί πρόλαβαν να φύγουν, αλλά ένας άλλος που ακολούθησε, συνελήφθη.

Γενικότερα πάντως ο πορτιέρο της Ρεάλ αποθεώθηκε από τους συμπατριώτες του, οι οποίοι τραγουδούσαν διαρκώς το όνομα του.

 

Τελευταία Νέα