ΠΑΟΚ: Πρώτος στα πρόστιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη

ΠΑΟΚ: Πρώτος στα πρόστιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Πρώτος στα πρόστιμα σε Ελλάδα και Ευρώπη

bet365

Διαβάστε στο Gazzetta.gr πως ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα που την φετινή έχει κληθεί να πληρώσει περισσότερα από 100.000 ευρώ, σε πρόστιμα που του επιβλήθηκαν από Super League και UEFA.

Ο Δικέφαλος. όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, μπήκε με το δεξί στις τιμωρίες. Από το ξεκίνημα της σεζόν έχει κληθεί σε απολογία 5 φορές από τις έξι αγωνιστικές που έχουμε διανύσει στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής έχει πληρώσει 63.000 ευρώ, τα οποία έχουν να κάνουν με την ανικανότητα κάποιον ν' αντιληφθούν πως θα πρέπει να είναι πιο ήπιοι στις εκδηλώσεις. Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έχει μια στιβαρή διοίκηση, αυτό όμως δεν σημαίνει πως τώρα που υπάρχουν τα χρήματα μπορεί να κάνει ο καθένας ότι του αρέσει στο γήπεδο. Σε άλλες εποχές, (Γούμενος, Μπατατούδης) αυτά τα χρήματα που έχει δώσει θα ήταν ένα συμβόλαιο ποδοσφαιριστή.

Την 1η αγωνιστική στο παιχνίδι με την Ξάνθη η Πειθαρχική επιτροπή της Λίγκας τιμώρησε τον ΠΑΟΚ με 10. 000 ευρώ. Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα, την 2η αγωνιστική στους Ζωσιμάδες δεν κλήθηκε σε απολογία.
Την 3η αγωνιστική απέναντι στην Βέροια επιβλήθηκε 15.000 ευρώ πρόστιμο. Με την επιστροφή του στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική κόντρα στην ΑΕΚ είχαμε και νέα τιμωρία 15.000 ευρώ.
Την 5η αγωνιστική στο Περιστέρι 10.000 πρόστιμο. Ενώ σήμερα (9/10) είχαμε την απολογία της ΠΑΕ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Στο κατηγορητήριο του ΠΑΟΚ γίνονταν λόγος μεταξύ άλλων για άναμμα 124 πυρσών. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 13.000 ευρώ.

Ο λογαριασμός φουσκώνει αν προσθέσουμε και τις τιμωρίες από την UEFA. Στα παιχνίδια που έχει δώσει στην Ευρώπη απέναντι στις Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, Σπαρτακ Τρνάβα και Μπρόντμπι στον ΠΑΟΚ έχουν επιβληθεί χρηματικά πρόστιμα που φτάνουν τις 45.000 ευρώ. Η ΠΑΕ όπως είναι γνωστό έχει κληθεί σε απολογία στις 22 του μηνός από την UEFA για την συμπεριφορά οπαδών του στο ματς με την Ντόρτμουντ. Ο πέλεκυς αναμένεται να είναι βαρύς καθώς είχαμε την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟΚ στον αγωνιστικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα