Μπήκαν με την ομάδα Λέοβατς και Αντονις

Μπήκαν με την ομάδα Λέοβατς και Αντονις

Μπήκαν με την ομάδα Λέοβατς και Αντονις

bet365

Ευχάριστα νέα για τον Ιγκόρ Τούντορ έκρυβε η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (08/10). Μπήκαν με την ομάδα Μάριν Λέοβατς και Τέρι Αντονις.

Ο 37χρονος προπονητής του ΠΑΟΚ είδε τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι είχαν μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός προπονήσεων, να ακολουθούν κανονικά το πρόγραμμα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αντίθετα, ο Γκόικο Τσίμιροτ θα πρέπει να περιμένει μερικές ημέρες ακόμη για την επιστροφή του στους κανονικούς ρυθμούς. Ο Βόσνιος, λόγω επιβάρυνσης έπειτα από την μακροχρόνια απουσία του, ακολούθησε μόνο ένα μέρος της προπόνησης κι έπειτα ακολούθησε ειδικό πρόγραμμα.

Μετά την πρωινή προπόνηση στο γυμναστήριο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπιασαν το απόγευμα μπάλα. Για 90′ λεπτά πραγματοποίησαν ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας, πρέσινγκ στο χώρο, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δίτερμα στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα