Τους έστησε, βγήκε TV, απολύθηκε

Τους έστησε, βγήκε TV, απολύθηκε

bet365

Αυτή είναι σε λίγες λέξεις η ιστορία του προπονητή, Κιθ Αρμστρονγκ, ο οποίος δεν πήγε στο ματς της ομάδας του για να σχολιάσει το Αρσεναλ-Γιουνάιτεντ και... χαιρέτισε.

Ο Αρμστρονγκ απολύθηκε από την FC Ilves, αφού αντί να πάει στο ματς, προτίμησε να δώσει το «παρών» σαν pundit στην φινλανδική τηλεόραση για το ντέρμπι της Premier League ανάμεσα στην Αρσεναλ και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο εκπληκτικός 57χρονος έπρεπε να βρίσκεται στον πάγκο για επίσημο αγώνα, όμως το κίνητρό του δεν ήταν τόσο μεγάλο.

Ο Αγγλος έχει φτιάξει καλό όνομα στη χώρα των 1.000 λιμνών ύστερα από 5 πρωταθλήματα από το 1998 μέχρι το 2003 και στο παρελθόν έχει εμφανιστεί περιστασιακά σαν αναλυτής στην τηλεόραση. Τώρα, αντί να οδηγήσει την FC Ilves, επέλεξε να σχολιάσει τις τακτικές των Αρσέν Βενγκέρ και Λουίς Φαν Γκααλ και τις κινήσεις των Αλέξις Σάντσες και Γουέιν Ρούνεϊ. Η ομάδα του τελικά έχασε 2-1 στο παιχνίδι για την Veikkausliiga και ακολούθησε ανακοίνωση.

«Τον ευχαριστούμε για να την εξαιρετική δουλειά, όμως το κλαμπ πιστεύει ότι πλέον δεν είναι δυνατόν να βαδίσουμε στο ίδιο μονοπάτι».

 

Τελευταία Νέα