Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντέμι

Gazzetta team
Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αντέμι

bet365

Σοκ στη Ντινάμο Zάγκρεμπ, ο Αντέμι βρέθηκε θετικός στον έλεγχο ντόπινγκ που έγινε μετά το ματς με την Αρσεναλ στο Μάξιμιρ. Εν αναμονή του δεύτερου δείγματος...

Ο 25χρονος χαφ υποβλήθηκε στο σχετικό έλεγχο μετά το τέλος της αναμέτρησης της κροατικής ομάδας με την Άρσεναλ στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, που τη βρήκε νικήτρια με 2-1. Το βράδυ της Τετάρτης (7/10) γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, που εμφάνισαν τον Αντέμι θετικό σε απαγορευμένες ουσίες και η UEFA ξεκίνησε τις διαδικασίες.

Οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, αλλά και την τύχη του αγώνα, δεν θα ληφθεί προτού εξεταστεί και το δεύτερο δείγμα.

Η Ντινάμο εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία αναφέρει: «Μας γνωστοποιήθηκαν τα αποτελέσματα του ντόπινγκ κοντρόλ μετά το ματς της πρώτης αγωνιστικής του Champions League απέναντι στην Άρσεναλ και πως ο παίκτης μας Αριάν Αντέμι βρέθηκε θετικός και πως η UEFA ξεκίνησε τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η Ντινάμο δεν μπορεί να σχολιάσει κατά τη διάρκεια των πειθαρχικών διαδικασιών και μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος του δεύτερου δείγματος. Οι παίκτες μας μετά τα παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα, υποβάλλονται τακτικά σε ντόπινγκ κοντρόλς και ποτέ κάτι παρόμοιο δεν έχει συμβεί, οπότε πρέπει να δηλώσουμε έκπληκτοι από το αποτέλεσμα.

Επίσης, οι παίκτες μας κατά τη διάρκεια της σεζόν έχουν υποβληθεί σε ελέγχους από την UEFA και την κροατική αντιπροσωπεία αντι-ντόπινγκ και έχουν πάντα βρεθεί αρνητικοί. Όταν θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες, θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας και το κοινό μέσω της επίσημης ιστοσελίδας μας». Μετά από όλα αυτά φυσικά υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας της Ντιναμό...

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα