Άδειασε η Μεσήμβρια

Άδειασε η Μεσήμβρια

Gazzetta team
Άδειασε η Μεσήμβρια

bet365

Μετά το διήμερο ρεπό οι παίκτες του ΠΑΟΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις με τον Ιγκορ Τούντορ να έχει στην διάθεσή του μόλις 15 παίκτες. Όσοι έμειναν δούλεψαν σε έντονους ρυθμούς σηματοδοτώντας την έναρξη της προετοιμασίας για το ματς με τον Ηρακλή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: "Ένα ρεπό… βάλσαμο παραχώρησε ο Ίγκορ Τούντορ στους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να ξεκουραστούν μέχρι σήμερα το απόγευμα. Η επιστροφή στις προπονήσεις, βρήκε την ομάδα… λειψή, καθώς χωρίς τους διεθνείς, 15 άτομα απέμειναν να προπονούνται! Το πρόγραμμα (ως είθισται μετά από κάθε ρεπό) ήταν έντονο και είχε παιχνίδι κατοχής, με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες και στο τέλος πρόγραμμα φυσικής κατάστασης με «ανοίγματα».Στην προθέρμανση συμμετείχαν και οι Τσίμιροτ και Λέοβατς , ενώ ο Αντόνις ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και ο Κωνσταντινίδης πρόγραμμα θεραπείας.Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει δυο προπονήσεις (11:00 και 17:00) στη Νέα Μεσημβρία".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα