Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

Gazzetta team
Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Χωρίς τους Νίκο Λαζαρίδη και Γιάννη Κοντοέ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στον Ατρόμητο την Τετάρτη (7/10).

Ο Λαζαρίδης παρουσιάστηκε στο αθλητικό κέντρο με ίωση και αποχώρησε αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Αιμάτωμα στο πέλμα είχε ο Κοντοές και έκανε θεραπεία και spa, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να λάβουν μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (8/10). Εκτός από τους προαναφερθέντες, απόντες ήταν και οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάτσος και Λημνιός.

Οι Περιστεριώτες θα δώσουν φιλικό το Σάββατο (10/10) στις 12.00 με την ΑΕΚ, όπου θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Την Πέμπτη (8/10), μετά το τέλος της προπόνησης θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του Ατρομήτου στο Νταμάρι, για να μιλήσουν στα παιδιά και να δώσουν αυτόγραφα.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα