Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

Gazzetta team
Χωρίς Λαζαρίδη και Κοντοέ η προπόνηση

bet365

Χωρίς τους Νίκο Λαζαρίδη και Γιάννη Κοντοέ πραγματοποιήθηκε η προπόνηση στον Ατρόμητο την Τετάρτη (7/10).

Ο Λαζαρίδης παρουσιάστηκε στο αθλητικό κέντρο με ίωση και αποχώρησε αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Αιμάτωμα στο πέλμα είχε ο Κοντοές και έκανε θεραπεία και spa, ωστόσο αμφότεροι αναμένεται να λάβουν μέρος κανονικά στην προπόνηση της Πέμπτης (8/10). Εκτός από τους προαναφερθέντες, απόντες ήταν και οι διεθνείς Γκορμπούνοφ, Μπάρκας, Νάτσος και Λημνιός.

Οι Περιστεριώτες θα δώσουν φιλικό το Σάββατο (10/10) στις 12.00 με την ΑΕΚ, όπου θα χρησιμοποιηθούν ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Την Πέμπτη (8/10), μετά το τέλος της προπόνησης θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών του Ατρομήτου στο Νταμάρι, για να μιλήσουν στα παιδιά και να δώσουν αυτόγραφα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα