Σε καλό δρόμο Γιουσούφ, Μεληκιώτης

Σε καλό δρόμο Γιουσούφ, Μεληκιώτης

Gazzetta team
Σε καλό δρόμο Γιουσούφ, Μεληκιώτης

bet365

Ολοένα και καλύτερα εμφανίζονται στις προπονήσεις Μοχάμεντ Γιουσούφ και Δημήτρης Μεληκιώτης, που ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση της Τετάρτης (7/10).

Τόσο ο Γάλλος χαφ όσο και ο 19χρονος επιθετικός, έβγαλαν το μισό πρόγραμμα με τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Γιώργου Γεωργιάδη, κάνοντας στη συνέχεια ατομικό, στην πρώτη προπόνηση της ομάδας της Ημαθίας μετά την νίκη επί της Καλλονής. Ατομικό ακολούθησε και ο Αμπντισαλάμ Ιμπραΐμ, ενώ προληπτικά δεν προπονήθηκε ο Αλέξανδρος Βεργώνης λόγω μικροενοχλήσεων. Απών ήταν ο Γκιόργκι Μερεμπασβίλι που βρίσκεται με την εθνική Γεωργίας.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (7/10) περιελάμβανε αερόβιες ασκήσεις με και χωρίς μπάλα στο αθλητικό κέντρο Ταγαροχωρίου, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι διπλή και έχει προγραμματιστεί για την Πέμπτη (8/10).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα