Οι... καρτάκηδες διαιτητές! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Οι... καρτάκηδες διαιτητές! (pics)

bet365

Οι Σταύρος Τριτσώνης και Γιώργος Κύζας είναι οι πρώτοι σε αριθμό καρτών ρέφερι της τρέχουσας αγωνιστικής περίοδου στην Super League. Διαβάστε στο Gazzetta.gr για τους... καρτάκηδες διαιτητές!
Ο Τριτσώνης (οικονομολόγος στο επάγγελμα) έχει καταφέρει μαζί με τον Κύζα (επιστημονικός συνεργάτης η άλλη δουλειά του) να βγάλει τις πιο πολλές κάρτες στις 6 πρώτες αγωνιστικές της πρώτη τη τάξει κατηγορίας. Ο πρώτος έχοντας παίξει σε 2 αγώνες έχει 18 κίτρινες, ήτοι Μ.Ο. 9 κάρτες ανά ματς και 1 αποβολή.
Ο Κύζας από την άλλη με μόνο 1 παιχνίδι στο ενεργητικό του έχει 9 κίτρινες! Σε αυτήν την κατηγορία βέβαια υπάρχει ως Νο2 ο Βάτσιος. Ο Αγρινιώτης στην καταγωγή ρέφερι και αστυνομικός στο επάγγελμα, Αριστείδης Βάτσιος, που ανήκει πλέον στον Σύνδεσμο Διαιτητών της Δυτικής Αττικής έχει σφυρίξει έως τώρα 2 αναμετρήσεις στην Super League.
Σε αυτές έχει προλάβει να βγάλει 16 κίτρινες που... μεταφράζεται σε μέσο όρο 8 καρτών ανά ματς! Κοντά του και ο Τάσος Σιδηρόπουλος (αστυνομικός). Ο διεθνής ρέφερι έχει Μ.Ο. 7,5 κάρτες ανά αγώνα. Έχει διευθύνει δύο αναμετρήσεις, έχοντας 15 κίτρινες.
Από την άλλη υπάρχουν διαιτητές σαν τον Γιώργο Κομίνη (ασχολείται με επιχειρήσεις) που βγάζει 3.67 κάρτες ανά ματς ή τον Μιχάλη Βοσκάκη (δημόσιος υπάλληλος) με 4 κάρτες Μ.Ο. που δεν είναι τόσο εύκολο να δείξουν την κάρτα από το τσεπάκι τους. Δείτε πιο κάτω τα έως τώρα στατιστικά των διαιτητών καθώς και τον πίνακα των ρέφερι της Super League για φέτος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα