Θλάση ο Ντίνας

Gazzetta team
Θλάση ο Ντίνας

bet365

Θλάση δευτέρου βαθμού έχει υποστεί ο Θανάσης Ντίνας, όπως έδειξαν οι εξετάσεις που υποβλήθηκε την Τετάρτη (7/10) και η συμμετοχή του στο ματς με τον Πανθρακικό είναι αμφίβολη.

Οι φόβοι των ανθρώπων του Πλατανιά για τον τραυματισμό του 25χρονου μεσοεπιθετικού επιβεβαιώθηκαν την Τετάρτη (7/10), με την μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε να δείχνει θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό. Τραυματισμός που καθιστά αμφίβολη την παρουσία του στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό το επόμενο Σάββατο (17/10) στο Μάλεμε.

Σε ό,τι αφορά τους Γιακουμάκη και Γκινάτιτς, ο πρώτος συνέχισε την θεραπεία του, ενώ ο Βόσνιος ακολούθησε κανονικά το ζέσταμα με την υπόλοιπη ομάδα, πριν συνεχίσει με ατομικό πρόγραμμα. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές έκαναν προπόνηση στο passing game για ζέσταμα και ασκήσεις για την κατοχή της μπάλας και την αλλαγή παιχνιδιού. Η προπόνηση έκλεισε με «διπλό» στο μισό γήπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα