Επιστροφές και... ανάσες στον Αστέρα

Gazzetta team
Επιστροφές και... ανάσες στον Αστέρα

bet365

Παρά το κακό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, στον Αστέρα μπορούν να χαμογελάσουν, να... πάρουν ανάσες και να διευκολυνθούν τα αγωνιστικά πλάνα του Στάικου Βεργέτη αυτές τις μέρες.

Έπειτα από το πολύ φορτωμένο πρόγραμμα και την αδυναμία της ομάδας να ανταποκριθεί στις ανάγκες των υποχρεώσεών της μέχρι στιγμής, η διακοπή του πρωταθλήματος μόνο καλό μπορεί να κάνει στους Αρκάδες.

Θα έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν, να ανασυνταχθούν, να αποκτήσουν φρεσκάδα και ο Στάικος Βεργέτης, θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες παικτών που επέστρεψαν σήμερα στις προπονήσεις.

Ο Αστέρας δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν και η νίκη κόντρα στην Ξάνθη κρίνεται απαραίτητη. Σε απόδοση 2.20 η επικράτηση των Αρκάδων στη Novibet.

Πρόκειται για τους Παπαδόπουλο, Λανθαρότε και Μπερτόλιο.

Σήμερα, ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία έκανε ο Γκοϊάν που αντιμετωπίζει θλάση δευτέρου βαθμού στον δικέφαλο, ενώ θεραπεία έκαναν οι Δημούτσος και Κοσίτσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα