Παναθηναϊκός: Βλέπει την έξοδο ο Μπούρμπος

Παναθηναϊκός: Βλέπει την έξοδο ο Μπούρμπος

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Βλέπει την έξοδο ο Μπούρμπος

bet365

Με την καθιέρωση του Νίκου Μαρινάκη στο δεξί άκρο της άμυνας και την επικείμενη επιστροφή του Γενς Βέμερ, ο Χρήστος Μπούρμπος μοιάζει να περισσεύει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Ο 32χρονος αμυντικός βρίσκει πλέον με δυσκολία θέση στη 18άδα του Τριφυλλιού και με τις λύσεις που έχει στα χέρια του Γιάννης Αναστασίου στη θέση του δεξιού μπακ, μοιάζει δύσκολο να παραμείνει στην ομάδα. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, εκτός από τους προαναφερθέντες μπορεί εναλλακτικά να χρησιμοποιήσει τόσο τον Σέρχιο Σάντσεθ στη συγκεκριμένη θέση όσο και τον Κάρλος Ζέκα, όπως έχει κάνει αρκετές φορές. Έτσι, ο Μπούρμπος, που δύσκολα πλέον θα βρει χρόνο συμμετοχής, σύμφωνα με την SportDay, είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει τον ερχόμενο Γενάρη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα