Mπεργκ: «Δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα τους»

Mπεργκ: «Δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα τους»

Gazzetta team
Mπεργκ: «Δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα τους»

bet365

Λεωνίδας Βόκολος και Τάκης Φύσσας συνεχάρησαν τον Μάρκους Μπεργκ για τη συμπεριφορά του απέναντι στο Βοσκάκη κι εκείνος ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να πέσει «στην παγίδα τους».

Ο Σουηδός επιθετικός ήταν πρωταγωνιστής σε δύο φάσεις, όπου ο διαιτητής από το Ρέθυμνο δεν καταλόγισε πέναλτι και φάουλ έξω από την περιοχή της Ξάνθης υπέρ του. Έχοντας ήδη «κιτρινιστεί» από το 7', ο Σκανδιναβός συγκράτησε τα νεύρα του και απέφυγε την αποβολή.

Όπως αναφέρει το Goal, για την επαγγελματική του στάση και την αυτοσυγκράτηση που έδειξε, ο Μπεργκ άκουσε τα συγχαρητήρια από τους Βόκολο και Φύσσα, με τον ίδιο να τους ξεκαθαρίζει: «Δεν πρόκειται να πέσω στην παγίδα τους. Ας κάνουν ό,τι νομίζουν, εγώ προσπαθώ να κρατήσω την ηρεμία μου και να κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθάω την ομάδα με το παιχνίδι μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα