ΑΕΚ: Τετ-α-τετ Δέλλα – Μπουονανότε

ΑΕΚ: Τετ-α-τετ Δέλλα – Μπουονανότε

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τετ-α-τετ Δέλλα – Μπουονανότε

bet365

Τετ-α-τετ με τον Ντιέγο Μπουονανότε είχε ο Τραϊανός Δέλλας, προκειμένου να λυθεί το θέμα που δημιουργήθηκε από τον τρόπο που χρησιμοποιήθηκε στα ματς με Βέροια και Ατρόμητο.

Σύμφωνα με τη Live Sport, ο Αργεντινός εμφανιζόταν δυσαρεστημένος τόσο για την αντικατάστασή του στο ματς της Βέροιας όσο και για την επιλογή του Κολοσσού να μην τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα κόντρα στον Ατρόμητο. Μάλιστα, ο Μπουονανότε φέρεται να ξέσπασε στα αποδυτήρια, μετά το ματς με την ομάδα της Ημαθίας.

Γι' αυτόν το λόγο ο 39χρονος τεχνικός συναντήθηκε με τον 27χρονο μεσοεπιθετικό, θέλοντας να του εξηγήσει τους λόγους της αντικατάστασής του και να τον πείσει πως δεν τρέχει κάτι άλλο και πως η μη χρησιμοποίησή του στην 11άδα του αγώνα με τον Ατρόμητο, έγινε για χάρη παραδειγματισμού και των υπόλοιπων ποδοσφαιριστών.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα