Ξάνθη: Αποχώρησε τραυματίας ο Γουάλας

Δημήτρης Τομαράς
Ξάνθη: Αποχώρησε τραυματίας ο Γουάλας

bet365

Με τον Γουάλας να αποχωρεί τραυματίας από την προπόνηση και τους Παπαστεριανό και Καρυπίδη να κάνουν ατομικό συνεχίστηκε η προετοιμασία της Ξάνθης.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας η Ξάνθη επέστρεψε στα γήπεδα το απόγευμα της Τρίτης. Η βαθμολογική συγκομιδή της ξανθιώτικης ομάδας μετά από 6 παιχνίδια είναι ισάριθμοι βαθμοί ενώ στην συνέχεια ακολουθούν δύο διαδοχικά εκτός έδρας παιχνίδια με Αστέρα Τρίπολης και Πανθρακικό. Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές εστιάζουν στο πρώτο από αυτά και από σήμερα Τρίτη ξεκίνησαν να δουλεύουν για την αναμέτρηση της επόμενης αγωνιστικής.
Μετά τις ασκήσεις προθέρμανσης με αερόβιο τρέξιμο, passing game και ασκήσεις νευρομυικού συντονισμού υπήρξαν παιχνίδια σε μικρούς αγωνιστικούς χώρους. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Παπαστεριανός, Καρυπίδης, Φλίσκας ενώ αποχώρησε από την προπόνηση με χτύπημα στο πόδι ο Γουάλας. Από την προπόνηση απουσίασε για προσωπικούς λόγους ο Χατζητερζόγλου Οκάν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα