Ηρακλής: Αρνητική η Αστυνομία στην ανταλλαγή εισιτηρίων

Απόστολος Παγώνης
Ηρακλής: Αρνητική η Αστυνομία στην ανταλλαγή εισιτηρίων

bet365

Ηρακλής και ΠΑΟΚ μπορεί να ξεκίνησαν από νωρίς τις επαφές για την ανταλλαγή εισιτηρίων, όμως φαίνεται πως δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία. Ενώ αναμένεται στη σύσκεψη της Δευτέρας η Αστυνομία να πει "όχι" στη μετακίνηση οπαδών.
Από τις 16 Σεπτεμβρίου Ηρακλής και ΠΑΟΚ ξεκίνησαν την ανταλλαγή επιστολών για τα εισιτήρια στα μεταξύ τους παιχνίδια. Στη Μίκρα με επιστολή που απέστειλαν στη Μικράς Ασίας ενημέρωσαν ότι προτίθενται να δώσουν 7.0000 εισιτήρια για το παιχνίδι της μεθεπόμενης Κυριακής. Με την προοπτική ο ΠΑΟΚ να διέθετε τον ανάλογο αριθμό εισιτηρίων για την αναμέτρηση της Τούμπας. Μπορεί οι δύο ΠΑΕ να έχουν ξεκινήσει εδώ και μέρες επαφές, όμως ακόμα δεν έχουν καταλήξει σε μια συμφωνία. Καθώς από τον Δικέφαλο συζητούσαν αρχικά μόνο για το 5% των εισιτηρίων. Ηρακλής και ΠΑΟΚ αρχίζουν να το σκέφτονται σοβαρά αν θα είναι καλό για την πόλη, αλλά και για τις δύο ομάδες η κοινή τους παρουσία στις εξέδρες του Καυτανζογλείου. Στον Ηρακλή μετά και τα όσα έχουν γίνει με Ντόρτμουντ και Ολυμπιακό, ενώ στον ΠΑΟΚ υπάρχει το πρόβλημα με τα εισιτήρια διαρκείας στην θύρα 7.
Την Δευτέρα (12/10) θα πραγματοποιηθεί η πρώτη σύσκεψη με την Αστυνομία να είναι αρνητική, σύμφωνα με πληροφορίες στη μετακίνηση φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο Καυτανζόγλειο για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα