«Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδας αλλά...»

«Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδας αλλά...»

«Θα ήταν τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδας αλλά...»

bet365

Ο Ζορζ Λέεκενς διέψευσε μιλώντας στο gazzetta.gr πως έχει δεχθεί κρούση από την ΕΠΟ, ωστόσο εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να εργαστεί στην Εθνική.

Ο Ζορζ Λέεκενς εδώ και 30 χρόνια βρίσκεται στις επάλξεις, έχοντας καθοδηγήσει περισσότερες από 20 ομάδες.

Ο 66χρονος τεχνικός θήτευσε δύο φορές στον πάγκο της Εθνικής Βελγίου, ενώ μεταξύ άλλων εργάστηκε σε Κλαμπ Μπριζ, Άντερλεχτ, Τραμπζονσπόρ, Ρόντα και Εθνική Αλγερίας.

Τελευταίος σταθμός του ήταν ο πάγκος της εθνικής Τυνησίας τον οποίο εγκατέλειψε πριν από περίπου τρεις μήνες.

Ο πεπειραμένος Βέλγος προπονητής διέψευσε κατηγορηματικά στο gazzetta.gr πως έχει δεχθεί πρόταση από την ΕΠΟ για την Εθνική Ελλάδας, ωστόσο εμφανίζεται διατεθειμένος να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με την ελληνική ομοσπονδία σε περίπτωση που του ζητηθεί.

«Αν και δεν συνηθίζω να μιλάω για τέτοια θέματα, για να είμαι ειλικρινής δεν έχω δεχθεί πρόταση στην παρούσα φάση από την Ελληνική Ομοσπονδία.

Πριν από μερικούς μήνες για λόγους ασφαλείας έλυσα το συμβόλαιο μου με την Τυνησία για λόγους ασφαλείας. Νομίζω τα πήγαμε αρκετά καλά με την ομάδα».

Ο Λέεκενς δεν κρύβει την εκτίμηση του για την Εθνική Ελλάδας, αφήνοντας να εννοηθεί πως θα τον ενδιέφερε το συγκεκριμένο πρότζεκτ.

«Ναι, γνωρίζω πως ψάχνει προπονητή η Ελλάδα. Έχω επιλέξει να εργάζομαι σε εθνικές ομάδες πλέον.

Έχω εμπειρία από την Εθνική Βελγίου, την Αλγερία ενώ πρόσφατα εργάστηκα στην Τυνησία.

Σίγουρα θα ήταν μεγάλη τιμή μου να δουλέψω στην Εθνική Ελλάδας».

Ο Βέλγος τεχνικός αναφέρθηκε μάλιστα στην τωρινή δυναμική του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

«Είχα αντιμετωπίσει την Ελλάδα ως προπονητής του Βελγίου πριν από τρία χρόνια σε ένα φιλικό το οποίο αν θυμάμαι καλά έληξε 1-1.

Βέβαια η Εθνική Ελλάδας ήταν σε καλύτερη κατάσταση εκείνη την εποχή. Πλέον δεν είναι στο ίδιο επίπεδο, όμως θεωρώ πως παραμένει μία ομάδα με αξιόλογους ποδοσφαιριστές.

Εμένα με ενδιαφέρει να αναλάβω ένα πρότζεκτ όπου θα υπάρχουν φιλοδοξίες. Εάν μου προσφερθούν οι κατάλληλες συνθήκες θα μπορούσα να ανταποκριθώ.

Θεωρώ πως η Εθνική Ελλάδας μπορεί να επανέλθει εκεί που βρισκόταν τα προηγούμενα χρόνια».

 

Τελευταία Νέα