Η άλλη εκδοχή για τον διάλογο Βοσκάκη-Φύσσα

Η άλλη εκδοχή για τον διάλογο Βοσκάκη-Φύσσα

Gazzetta team
Η άλλη εκδοχή για τον διάλογο Βοσκάκη-Φύσσα

bet365

Τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με τον διάλογο που είχαν Βοσκάκης και Φύσσας μετά το ματς στην Ξάνθη, δεν φαίνεται να επιβεβαιώνονται.

Το πρωί της Τρίτης είδε το φως της δημοσιότητας ένας διάλογος που φέρεται να είχε ο Τάκης Φύσσας με τον Μιχάλη Βοσκάκη, μετά την λήξη του παιχνιδιού Ξάνθη-Παναθηναϊκός. Σε αυτόν ο διευθυντής ποδοσφαίρου του «τριφυλλιού» εξέφραζε τα παράπονά του στον διαιτητή της αναμέτρησης, όμως τα πράγματα δεν φαίνεται να είναι ακριβώς έτσι όπως παρουσιάστηκαν.

Για παράδειγμα, ο ρέφερι από την Κρήτη δεν φαίνεται να γνωρίζει πως σε 90 λεπτά και με την κατοχή στο 60-40 υπέρ των «πράσινων», σφύριξε μόλις 5 φάουλ υπέρ τους και υπερδιπλάσια υπέρ των γηπεδούχων.

Όπως επίσης ουδέποτε έκανε τέτοια ανάλυση για την φάση με το πέναλτι στον Μάρκους Μπεργκ, καθώς οι απαντήσεις που έδινε ήταν γενικόλογες. Άλλωστε τα στοιχεία που του παρέθετε ο Τάκης Φύσσας δεν σήκωναν αμφισβήτηση και δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αφορμή για να πει ο Μιχάλης Βοσκάκης πως θα πρέπει να τον χειροκροτάνε που άφηνε το παιχνίδι να συνεχιστεί.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως σε όλη την διάρκεια του τετ-α-τετ που είχαν οι δύο πλευρές, ο διαιτητής της αναμέτρησης είχε ένα περίεργο ύφος, το οποίο ξένισε ιδιαίτερα...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα