Όλσεν: «Φοβήθηκα για την οικογένεια μου»

Όλσεν: «Φοβήθηκα για την οικογένεια μου»

Gazzetta team
Όλσεν: «Φοβήθηκα για την οικογένεια μου»

bet365

Ο Ρόμπιν Ολσεν δεν έκρυψε το φόβο που ένιωσε κατά τη διάρκεια του αγώνα ΠΑΟΚ – Ντόρτμουντ, όταν άρχισε να ξεφεύγει η κατάσταση με τη ρίψη φωτοβολίδων από πλευράς των Γερμανών οπαδών.

«Άρχισαν να ρίχνουν κροτίδες, πυρσούς και εκεί δίπλα καθόταν και η δική μου οικογένεια. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε κανείς αλλά είναι πολύ άρρωστο αυτό. Εδώ όμως, είναι σύνηθες να πετούν κροτίδες στους αντιπάλους», υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε σε εφημερίδα της Σουηδίας, όπου βρίσκεται λόγω υποχρεώσεων με την εθνική ομάδα.

Υπάρχει αναφορά και στις πρώτες εντυπώσεις του από το ελληνικό πρωτάθλημα και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ.

«Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ είναι ό,τι πιο τρελό έχω συναντήσει. Και στη Μάλμε η ατμόσφαιρα είναι θερμή, με αισθήματα έχθρας απέναντι στους αντιπάλους, αλλά στην Ελλάδα είναι πιο διασκεδαστικό, μας δίνουν ενέργεια. Εδώ αυτό που συμβαίνει είναι τρελό. Σε κάθε παιχνίδι, ακόμη και όταν παίζουμε εκτός έδρας μας ακολουθούν 2.500 με 3.000 άτομα. Σαφώς όταν η ομάδα χάνει, δεν είναι ευχάριστο για κανέναν», υποστήριξε ο Σοηδός τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα