Δοκιμάζει ο Εσιέν

Δοκιμάζει ο Εσιέν

Gazzetta team
Δοκιμάζει ο Εσιέν

bet365

Ο Μάικλ Εσιέν θα δοκιμάσει ξανά να ανεβάσει ρυθμούς στο διάστημα της διακοπής, ελπίζοντας πως θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί στην επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε ηρεμία και χρόνο, προκειμένου να βρει τα πατήματά του, μετά τη νίκη επί της Ξάνθης. Αυτοί που μπορούν να καλύψουν το χαμένο έδαφος στις ημέρες της διακοπής που ακολουθούν, είναι οι παίκτες που ταλαιπωρήθηκαν από τραυματισμούς.

Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει και ο Μίκαελ Εσιέν, ο οποίος αναμένεται να δοκιμάσει να ανεβάσει ξανά ρυθμούς στις προπονήσεις, ευελπιστώντας πως όλα θα πάνε καλά και οι εκτιμήσεις για επιστροφή του μετά τη διακοπή θα επαληθευτούν. Εφόσον ο Γκανέζος δεν παρουσιάσει και πάλι προβλήματα, τότε θα τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου και δεν αποκλείεται να κάνει και το επίσημο ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα