ΠΑΟΚ: Την πάτησε και ο Κωνσταντινίδης

ΠΑΟΚ: Την πάτησε και ο Κωνσταντινίδης

Απόστολος Παγώνης
ΠΑΟΚ: Την πάτησε και ο Κωνσταντινίδης

bet365

Μετά τον Τσίμιροτ και ο Κωνσταντινίδης την πάτησε από τον χλοοτάπητα της Τούμπας, Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις ο νεαρός αμυντικός έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον αριστερό προσαγωγό.

Δύο τραυματισμούς μετράει ο ΠΑΟΚ από τον χλοοτάπητα της Τούμπας. Την πρώτη φορά στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του Τσίμιροτ που παραμένει εκτός για 8 με 10 εβδομάδες. Ενώ η δεύτερη ήταν την Κυριακή (4/10) απέναντι στον Ολυμπιακό, με τον Δημήτρη Κωνσταντινίδη να έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στους προσαγωγούς. Ο τραυματισμός του προήλθε από ένα κομμάτι χόρτου που έφυγε που έφυγε από τις ενώσεις. Ο νεαρός αμυντικός αναμένεται σήμερα ή αύριο το να κάνει μαγνητική για τον ακριβή χρόνο απουσίας του από τα γήπεδα.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην ΠΑΕ το πρόβλημα με τον καινούριο χλοοτάπητα είναι πως δεν είχε τον απαραίτητο χρόνο για να... δέσει, να ριζώσει λόγω των συνεχόμενων αγώνων με αποτέλεσμα να φεύγει στις ενώσεις. Η διακοπή θα βοηθήσει να δέσει, ενώ καθημερινά συνεργείο ασχολείται με την λύση του προβλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα