«Κομπλέ» ο Ταυλαρίδης

«Κομπλέ» ο Ταυλαρίδης

Νίκος Αθανασίου
«Κομπλέ» ο Ταυλαρίδης

bet365

Ο Έλληνας στόπερ αναμένεται να μπει το επόμενο διήμερο- τριήμερο σε φουλ ρυθμούς και φυσικά θα είναι στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα.

Μπορεί να αποχώρησε τραυματίας από τα Πηγάδια το βράδυ του Σαββάτου, όμως, ο Στάθης Ταυλαρίδης αναμένεται να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης σε δύο-τρεις μέρες και να τεθεί στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Έλληνας στόπερ έχει «δέσει» μαζί με τον Τελάντερ στο κέντρο των «πράσινων» μετόπισθεν, καθοδηγεί ιδανικά τον Δανό άσο και το συγκεκριμένο δίδυμο σε τρία ματς έχει μηδέν παθητικό. Η σύσπαση στον δικέφαλο δεν θα μπορούσε να τον κρατήσει περισσότερο εκτός προπονήσεων. Εξάλλου, ο «Ταύλα» αν και στα 36 αποτελεί έναν από τους καλύτερα γυμνασμένους Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα