«Πράσινες»... Ισπανικές δημοσιεύσεις (pics)

«Πράσινες»... Ισπανικές δημοσιεύσεις (pics)

«Πράσινες»... Ισπανικές δημοσιεύσεις (pics)

bet365

Το προσωπικό τους μήνυμα στον κόσμο του Παναθηναϊκού, έστειλαν Σάντσεθ και Νάνο.

Τις ευχαριστίες του στον κόσμο του Παναθηναϊκού έστειλε ο Νάνο, που μέσα από δημοσίευσή του τόνισε: «Μπράβο παιδιά, δύσκολο το παιχνίδι στην Ξάνθη, αλλά πήραμε μαζί μας τους τρεις βαθμούς για την Αθήνα. Ευχαριστώ πολύ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη»

Παράλληλα, την πίστη του πως όλα είναι δυνατά, εξέφρασε ο Σέρχιο Σάντσεθ, που μέσα από το instagram έστειλε το μήνυμά του στους φίλους του Παναθηναϊκού. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός ανέβασε μία φωτογραφία του από το ματς με την Ξάνθη, όπου βρίσκεται μπροστά από την κερκίδα των «πρασίνων», την οποία συνόδευσε με το σχόλιο: «Μαζί σας, όλα είναι δυνατά».

Παράλληλα, σε άλλη δημοσίευση του ίδιου, φαίνεται η «πράσινη» παρέα που βρήκε την ευκαιρία να... ξεσκάσει. Ο λόγος για τους Λουντ, Νάνο, Στιλ και φυσικά τον ίδιο τον Ισπανό αμυντικό, με το μήνυμα που συνόδευε την φωτογραφία να είναι «καλοί παίκτες, αλλά ακόμα καλύτεροι άνθρωποι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα