Καθόρλα: «Το είχαμε ανάγκη μετά τον Ολυμπιακό»

Καθόρλα: «Το είχαμε ανάγκη μετά τον Ολυμπιακό»

Κώστας Ζάλιαρης
Καθόρλα: «Το είχαμε ανάγκη μετά τον Ολυμπιακό»

bet365

Οι παίκτες της Άρσεναλ πίστεψαν στους εαυτούς τους και γνώριζαν ότι έπρεπε να πάρουν τη νίκη πάση θυσία στο ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τον Σάντι Καθόρλα.

Ο Ισπανός βιρτουόζος άσος των «κανονιέρηδων» έκανε λόγο για ενότητα που παρουσίασε η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, σωστή πνευματική προετοιμασία και αλλαγή νοοτροπίας για να φτάσουν στο άνετο 3-0 επί των «κόκκινων διαβόλων» το απόγευμα της Κυριακής στο «Έμιρεϊτς».

«Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς και πολύ σημαντική μέρα για να παίξουμε καλά και να πάρουμε το αποτέλεσμα. Μαζί, ενωμένοι, παίξαμε πολύ καλά. Πρέπει να διατηρήσουμε αυτό το επίπεδο της απόδοσης και να εμφανιζόμαστε έτσι ακριβώς. Ήταν καθοριστική η απόδοσή μας στο πρώτο ημίχρονο για να πάρουμε τη νίκη. Έπρεπε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας μετά το ματς με τον Ολυμπιακό. Έπρεπε να αλλάξουμε νοοτροπία και να δουλέψουμε πολύ και στο πνευματικό κομμάτι και καταφέραμε να εμφανιστούμε συμπαγείς και σοβαροί απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα» ήταν τα λόγια του Καθόρλα.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα