«Συμβαίνουν περίεργα πράγματα»

«Συμβαίνουν περίεργα πράγματα»

Gazzetta team
«Συμβαίνουν περίεργα πράγματα»

bet365

Μπεργκ και Ζέκα έκαναν λόγο για περίεργα πράγματα και διαιτητικά λάθη που δεν μπορούν να εξηγήσουν, ενώ Στιλ και Ταυλαρίδης στάθηκαν στην αξία των τριών βαθμών.

«Συμβαίνουν ηλίθια πράγματα, που δεν μπορώ να εξηγήσω. Δεν θέλω να πω αν ήταν πέναλτι ή όχι. Ο διαιτητής μπορεί να απαντήσει σε αυτό. Εμείς ήρθαμε να κερδίσουμε και το καταφέραμε. Είμαστε χαρούμενοι γι' αυτό, όμως υπάρχουν και πράγματα που μας προβληματίζουν» δήλωσε ο Μάρκους Μπεργκ στην SportDay, ενώ ο Κάρλος Ζέκα σημείωσε: «Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, όπως και οι παίκτες. Όμως κάποιες φορές τα λάθη είναι διαφορετικά και περίεργα. Ξέρουμε πως είναι τα πράγματα, ξέρουμε όλα αυτά τα προβλήματα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε, για να δείξουμε σε όλους πως δεν μπορούν να μας σταματήσουν. Αυτό θέλουμε».

Από την πλευρά του Λουκ Στιλ έκανε λόγο για σημαντικό τρίποντο σε μία έδρα που πέρυσι δυσκολεύτηκε πολύ ο Παναθηναϊκός: «Είναι σημαντική νίκη γιατί ήρθε σε μια έδρα που πέρυσι περάσαμε πολύ δύσκολα. Αυτό μας έκανε να έρθουμε εδώ αρκετά συγκεντρωμένοι, γνωρίζοντας πως δεν πρέπει να συμβεί το ίδιο. Ήταν εξαιρετικοί οι μέσοι και οι αμυντικοί μας. Έκαναν σπουδαία δουλειά».

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο Στάθης Ταυλαρίδης, ο οποίος έκανε λόγο για υπομονή και άριστη τακτική από πλευράς Τριφυλλιού: «Μέσα από τη δουλειά θα έρθει η βελτίωση, αλλά πρέπει να μείνουμε ταπεινοί και συγκεντρωμένοι στον στόχο. Είχαμε πολύ υπομονή στο παιχνίδι μας και άριστη τακτική. Παίξαμε πολύ δυνατά, παθιασμένα και παίξαμε ο ένας για τον άλλο. Είναι πολύ σημαντική νίκη μετά τα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Μας αποφορτίζει από τη μεγάλη πίεση».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα