Μακ: «Ο Ρομπέρτο ήταν εξαιρετικός»

Μακ: «Ο Ρομπέρτο ήταν εξαιρετικός»

Gazzetta team
Μακ: «Ο Ρομπέρτο ήταν εξαιρετικός»

bet365

Στις χαμένες ευκαιρίες του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι και τις καθοριστικές επεμβάσεις του εξαιρετικού Ρομπέρτο στάθηκε ο Ρόμπερτ Μακ.

«Μετά από έναν κοπιαστικό αγώνα στο Europa League εναντίον της Ντόρτμουντ αντιμετωπίσαμε τον πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Δείξανε την ποιότητά τους και στο πρώτο ημίχρονο, μέσα σε δέκα λεπτά κατάφεραν να βάλουν δύο γκολ και να ελέγξουν το παιχνίδι. Εμείς κάναμε καλή προσπάθεια, χάσαμε τρεις μεγάλες ευκαιρίες, όμως ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν σε εξαιρετική κατάσταση. Αυτό είναι το ποδόσφαιρο» έγραψε ο Σλοβάκος επιθετικός στην προσωπική του ιστοσελίδα, πριν αναφερθεί στις υποχρεώσεις του με την εθνική ομάδα της χώρας του που έπονται: «Τώρα με απασχολεί η εθνική ομάδα της Σλοβακίας και ο καθένας ξέρει τι παίζεται».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα