Ροντρίγκες: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε»

Gazzetta team
Ροντρίγκες: «Δεν παίξαμε όπως συνηθίζουμε»

bet365

Ο Γκάρι Ροντρίγκες στάθηκε στη διαφορά απόδοσης του ΠΑΟΚ σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, τονίζοντας πως η νίκη θα είχε έρθει αν ο Δικέφαλος παρουσιαζόταν όπως έχει συνηθίσει στην Τούμπα.

«Δεν παίξαμε όπως συνήθως παίζουμε εντός έδρας. Στα πρώτα 25 λεπτά ήρθαν δύο φορές μπροστά στην εστία μας και σκόραραν. Δεν ήταν εύκολο. Δεν σκοράραμε στο δεύτερο μέρος και δεν ήταν καλό παιχνίδι από την πλευρά μας. Όσοι είδαν τα τελευταία παιχνίδια είδαν ότι παίξαμε πολύ καλά. Απόψε δεν ήμασταν καλοί όσο στα τελευταία παιχνίδια και αυτή ήταν η διαφορά» δήλωσε αρχικά ο εξτρέμ από το Πράσινο Ακρωτήρι στην κάμερα της Nova, προσθέτοντας: «Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι από τον Ολυμπιακό γιατί ο Ολυμπιακός δεν έπαιξε καλά. Ωστόσο, κατάφερε να σκοράρει δύο φορές και ήταν αρκετό αυτό για να πάρει τη νίκη. Από εμάς εξαρτάται, αν παίζαμε όπως έχουμε συνηθίσει, θα είχαμε κερδίσει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα