Η Τούμπα και πάλι σε κίνδυνο!

Gazzetta team
Η Τούμπα και πάλι σε κίνδυνο!

bet365

Ολοι είχαν να λένε για την στάση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι του Ολυμπιακού, σε γενικές γραμμές άφησε τρομερά θετική εντύπωση, η στάση τους, όμως και πάλι υπάρχει θέμα τιμωρίας.

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ θα κληθεί να απολογηθεί για την συμπεριφορά λίγων οπαδών της, παρά το γεγονός ότι ο επίσημος Ολυμπιακός έκανε λόγο για άψογη συμπεριφορά αι ατμόσφαιρα, ενώ όλοι παραδέχθηκαν ότι αυτό μπορεί να ήταν το πιο ήσυχο ντέρμπι της τελευταίας εικοσαετίας.

Δυστυχώς, όμως, τα μεμονωμένα περιστατικά με την ρίψη κροτίδων και πυρσών κατά τη διάρκεια του ντέρμπι θέτουν σε κίνδυνο την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ, που είναι δις υπότροπος για αντίστοιχα περιστατικά στους αγώνες με τη Βέροια και την ΑΕΚ.

Στον ΠΑΟΚ θα περιμένουν το κατηγορητήριο, αλλά υπάρχει μια ανησυχία καθώς η ομάδα είναι υπότροπη, λόγω της προγενέστερης συμπεριφοράς των οπαδών της, σε κάθε (πυρσοί, κροτίδες κλπ) κατηγορία!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα