Ρομπέρτο: «Είμαι περήφανος»

Απόστολος Παγώνης
Ρομπέρτο: «Είμαι περήφανος»

bet365

Ο Ισπανός γκολκίπερ αναδείχθηκε MVP του αγώνα και μίλησε για τη νίκη, το βραβείο που πήρε αλλά και τους πρωταγωνιστές.

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέλαβε αυτός. Ως αρχηγός που είναι άλλωστε. Ο Ολυμπιακός διαχειριζόταν το υπέρ του 2-0 ο ΠΑΟΚ πίεσε αλλά έπεσε πάνω στον Ρομπέρτο. Ο οποίος αναδείχθηκε και πολυτιμότερος του αγώνα. Η Πρώτη φορά που αναδεικνύεται παίκτης αντίπαλης ομάδας μέσα στην Τούμπα.

«Είμαι περήφανος γι' αυτό το βραβείο και για το ότι πρώτη φορά ένας ποδοσφαιριστής αντιπάλου ομάδας κερδίζει αυτόν τον τίτλο μέσα στη Τούμπα. Είναι μια δύσκολη έδρα, όμως δεν συνέβη το παραμικρό», είπε αρχικά ο Ισπανός για να προσθέσει:

«Που έκανε θετική εντύπωση η συμπεριφορά και το χειροκρότημα όλου του γηπέδου την στιγμή που καταθέταμε τα στεφάνια μαζί με τους παίκτες του ΠΑΟΚ. Είμαι χαρούμενος που με την βοήθεια των συμπαικτών μου, πήραμε μια σπουδαία νίκη»

Οσο για το αν είναι μια νίκη τίτλου αυτή; «Όχι δεν είναι νίκη τίτλου. Μπορεί να έχουμε κάνει έξι στα έξι, αλλά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για να λέμε πως μετά από μια τόσο σημαντική νίκη φτάσαμε στον τίτλο. Αυτό που κρατάω περισσότερο είναι πως ήταν ένα ντέρμπι που πρωταγωνιστές ήταν οι ποδοσφαιριστές. Ούτε ο κόσμος ούτε ο διαιτητής και αυτό είναι που κρατάω από μια δυνατή αναμέτρηση».

Κατά την διάρκεια των δηλώσεων του τον αποθέωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης με αποτέλεσμα να υπάρξει μια μικροένταση δίχως όμως να υπάρξει κάτι παραπάνω.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα