Συγχαρητήρια και αγκαλιές Σίλβα στον πάγκο

Δημήτρης Τομαράς
Συγχαρητήρια και αγκαλιές Σίλβα στον πάγκο

bet365

Ο Μάρκο Σίλβα δεν περίμενε να πάει η ομάδα στα αποδυτήρια. Συνεχάρη στον πάγκο τους παίκτες του Ολυμπιακού και ενώ αγκάλιασε αρκετούς από τους βασικούς του παίκτες.

Ο Πορτογάλος γενικά δεν είναι τόσο εκδηλωτικός, όμως όπως και με την Άρσεναλ έτσι και με τον ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση της νίκης. Μετά το πέρας του αγώνα αντάλλαξε χειραψία με όλους τους παίκτες του Ολυμπιακού ενώ αγκάλιασε τους περισσότερους από αυτούς που ήταν βασικοί στο παιχνίδι. Και φυσικά ο Μάρκο Σίλβα τόνισε στους παίκτες το πόσο ευχαριστημένος έμεινε από το γεγονός πως ότι τους ζήτησε το είδε στο γήπεδο.

Όλα τα θετικά στοιχεία που περίμενε και που τους είχε αναφέρει και την περασμένη εβδομάδα αλλά και νωρίτερα την Κυριακή, όταν τους έδειξε πλάνα από ματς του ΠΑΟΚ. Και βέβαια ο Σίλβα έδειξε ξανά πολύ... διαβασμένος για τον αντίπαλό του...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα