Σίλβα: «Δείξαμε προσωπικότητα»

Gazzetta team
Σίλβα: «Δείξαμε προσωπικότητα»

bet365

Ο Πορτογάλος τεχνικός μόνο ευχαριστημένος θα μπορούσε να είναι από το τελικό αποτέλεσμα λέγοντας πως το ματς κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο.

Πως να μην είναι ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός συνέχισε με το απόλυτο στο πρώταθλημα μιας και πήρε το διπλό στην Τούμπα. Και ο Μάρκο Σίλβα μόνο χαμογελαστός θα μπορούσε να είναι.

«Το κλειδί του αγώνα ήταν το πρώτο ημίχρονο. Είχαμε επίπεδο και δείξαμε προσωπικότητα. Δείξαμε ότι είμασταν μια ομάδα που θέλαμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ αντέδρασε αλλά το παιχνίδι είχε κριθεί από το πρώτο ημίχρονο», είπε αρχικά ο Πορτογάλος για να προσθέσει:

«Ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την πορεία μας. Οχι για τις 6 νίκες σε 6 παινχίδια αλλά για το γεγονός ότι οι παίκτες βελτιώνονται καθημερινά. Είμαστε χαρούμενοι που δίνουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα