Ακάθεκτη η Καέν!

Gazzetta team
Ακάθεκτη η Καέν!

bet365

Ακάθεκτη η Καέν επικράτησε 1-0 της κουρασμένης Σεντ Ετιέν και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας. Σημαντική νίκη και για Λοριάν!

Η ομάδα του Γκαράντ συνεχίζει ακάθεκτη, πέτυχε τη δεύτερη διαδοχή της νίκη και βρέθηκε στην 3η θέση της βαθμολογίας, αφού το τέρμα του Ντελόρ ήταν αρκετό για να της δώσει το τρίποντο (1-0) κόντρα στη Σεντ Ετιέν! Κουρασμένοι οι «Στεφανουά» από τα διαδοχικά ματς δεν μπόρεσαν να προβάλλουν αντίσταση. Ο Ντελόρ ήταν ο κινητήριος μοχλός των γηπεδούχων, ωστόσο σε τρεις περιπτώσεις ο Ρουφιέ κράτησε την εστία του ανέπαφη. Δεν συνέβη αυτό όμως και στο 62', όταν και και πέτυχε το νικητήριο γκολ!Η Σεντ Ετιέν προσπάθησε να αντιδράσει, ωστόσο η αμυντική λειτουργία της Καέν ήταν εξαιρετική κρατώντας το μηδέν!

Eξαιρετική η Λοριάν!

Επιστροφή στις νίκες για την Λοριάν, επικράτησε 3-2 της Μπορντό και συνέχισε την εξαιρετική της πορεία (4 νίκες στα 5 τελευταία ματς). Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Ρολάν στο 38', ωστόσο η επανάληψη τους βρήκε να δέχονται γκολ, μιας και ο Μουκάντζο στο 47' πέτυχε το 1-1. Οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι και στο 64' με πέναλτι τους Γουρίς πήραν κεφάλι στο σκορ! Η Μπορντό προσπάθησε να αντιδράσει, βγήκε μπροστά, αλλά ο Τουρέ στο 79' της έδωσε τη χαριστική βολή πετυχαίνοντας το 3-1. Ο Ουνάς στο 89' διαμόρφωσε το 3-2, με τη Μπορντό να βρίσκεται στη 14η θέση. Οι δυο ομάδες τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες, αφού Γκασαμά και Ποκο αποβλήθηκαν στο 82'

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα