Μονακό - Ρεν 1-1

Μονακό - Ρεν 1-1

bet365

Η Μονακό έμεινε στο 1-1 με την Ρεν και παραμένει χωρίς νίκη στο Μόντε Κάρλο, χάνοντας και άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Η Μονακό παραμένει χωρίς νίκη στο Μόντε Κάρλο. Οι Μονεγάσκοι έμειναν στο 1-1 με την Ρεν, με αμφότερες τις ομάδες να έχουν μεγάλες ευκαιρίες για τη νίκη, και έχασαν και άλλο έδαφος στη βαθμολογία.

Το ματς ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα και φάνηκε ότι η άμυνα των γηπεδούχων δεν ήταν και στην καλύτερή της μέρα. Πρώτος απείλησε ο Λεμάρ για την Μονακό, όταν ο φάουλ του πέρασε λίγο άουτ, ενώ σε κάθε επίθεση των ρενέ, επικρατούσε πανικός στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στο γκολ, όταν αρχικά το σουτ του Ντουκουρέ σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι του Σούμπασιτς και στη συνέχεια βρήκε στον Μπάαλ, για να καταλήξει στα δίχτυα, όμως σωστά ακυρώθηκε, καθώς ο τελευταίος ήταν σε θέση οφσάιντ. Στο 22’ ο Ντουκουρέ πλησίασε ξανά στο γκολ, όταν βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, όμως αποφάσισε να ψάξει την πάσα, που αποδείχθηκε λάθος επιλογή, ενώ στο 25’ ήταν η σειρά του Τραορέ να απειλήσει για την Μονακό, με το πλασέ του να περνάει λίγο άουτ. Τελικά, το γκολ ήρθε για την Ρεν στο 41’, όταν μετά από σέντρα του Μπάαλ, ο Ντουκουρέ με άψογη κεφαλιά έκανε το 0-1!

Ο ρυθμός δεν ήταν το ίδιο καλός στην επανάληψη, παρά το γρήγορο γκολ, με τους παίκτες του Ζαρντίμ να μην μπορούν να ανεβάσουν ρυθμό. Στο 51’ μετά από κόρνερ του Ντιράρ, ο Γουάλας με κεφαλιά έκανε το 1-1, ενώ στο 63’ οι φιλοξενούμενοι έχασαν τεράστια ευκαιρία να πάρουν ξανά το προβάδισμα. Πέναλτι του Φαμπίνιο στον Μπενγκέ, όμως ο Σούμπασιτς νίκησε τον Πέδρο Ενρίκε από την άσπρη βούλα! Μετά το 75’ οι γηπεδούχοι πίεσαν, με τον Ντιαλό να κάνει εντυπωσιακές αποκρούσεις στο φάουλ του Λεμάρ στο 75’ και στο σουτ από κοντά του Καρίγιο στο 90+3’, ενώ είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι μετά το φάουλ του πρώτου στο 85’! Την ίδια στιγμή οι ρενέ απείλησαν μόνο με τον Μπενγκέ στο 88’, με το 1-1 να μένει μέχρι το τέλος.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα