Με τις «μπλε» ο Ολυμπιακός

Απόστολος Παγώνης
Με τις «μπλε» ο Ολυμπιακός

bet365

Με τις μπλε φανέλες θα παίξει εκτός απροόπτου ο Ολυμπιακός στην Τούμπα, με τις ασπρόμαυρες ο ΠΑΟΚ

Ολοκληρώθηκε η τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του μεγάλου ντέρμπι, με την βασική απόφαση να έχει να κάνει με τις εμφανίσεις των ομάδων. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, ο Ολυμπιακός θα φοράει την μπλε, ενώ ο γηπεδούχος ΠΑΟΚ την ασπρόμαυρη. Βέβαια, υπάρχει ακόμα μία επιφύλαξη, καθώς σε παρόμοιο χρώμα με την φανέλα του Ολυμπιακού, είναι και αυτή του τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ. Την τελική απόφαση θα πάρουν ο Γιάχος με τον Αρετόπουλο, όμως σύμφωνα με πληροφορίες, δεν θα υπάρξει πρόβλημα.

Οι μπλε εμφανίσεις έχουν ακόμα το... άρωμα της νίκης του Λονδίνου! Η Vistabet προσφέρει σε απόδοση 2.60 να φύγει ο Ολυμπιακός με τρίποντο από τη Τούμπα.

Το παρών έδωσαν στην σύσκεψη από την πλευρά των πρωταθλητών Ελλάδος οι Κώστας Καραπαπάς, Σάββας Θεοδωρίδης, ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσωπεί Μάκης Γκαγκάτσης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Ηλίας Γεροντίδης, μαζί με άλλα στελέχη τις διοίκησης. Παράλληλα, υπήρχαν άνθρωποι από την αστυνομία, την πυροσβεστική, αλλά και την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα