Ο Πανιώνιος επέστρεψε

Θοδωρής Βασίλης
Ο Πανιώνιος επέστρεψε

bet365

Ο Θοδωρής Βασίλης γράφει για τον θρίαμβο του Πανιωνίου στο Αγρίνιο το οποίο αντικατοπτρίζει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι ο Ιστορικός έχει βγει από το μνημόνιο στο οποίο είχε περιέλθει.

Το να κάνεις ανάλυση του αγώνα νομίζω ότι δεν υπάρχει λόγος. Ο Πανιώνιος είχε οδηγίες να μπει στα πρώτα λεπτά δυνατά για να μην δώσει την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να αποκτήσει αυτοπεποίθηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Βιγιάλμπα και Μπουμάλ έκαναν πάρτι και κόντρα σε έναν διαλυμένο και «πεθαμένο» αντίπαλο-πραγματικά είναι να απορείς πως μέσα σε τρεις μήνες η ομάδα του Αγρινίου έχει μετατραπεί σε αυτό το πράγμα-και κάπως έτσι ήρθε η μεγαλύτερη εκτός έδρας νίκη της ομάδας σε επίπεδο Super League.

Η νίκη κάθε αυτή σαν νίκη μπορεί να μην λέει πολλά, άλλωστε 6η αγωνιστική είναι στο πρωτάθλημα, αλλά δείχνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι η αναγέννηση στον Ιστορικό έχει έρθει.

Όποιος έχει ζήσει την ομάδα από μέσα τα τελευταία χρόνια ξέρει πολύ καλά τι αγώνες έχουν δώσει όλοι οι άνθρωποι που αποτελούν τον ζωντανό οργανισμό που λέγεται Πανιώνιος ώστε να μην έχει την μοίρα που είχαν άλλες ομάδες φτάνοντας μέχρι τις ερασιτεχνικές κατηγορίες.

Πλέον, τόσο η νίκη στο Αγρίνιο όσο και γενικότερα οι εμφανίσεις της ομάδας φανερώνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ότι οι εποχές λιτότητας αποτελούν παρελθόν και πλέον ο σύλλογος ετοιμάζεται να βγει από το αγωνιστικό τέλμα των τελευταίων ετών και να αποκτήσει όραμα ώστε να ζήσουν ξανά εποχές Τσακίρη όταν ο Ιστορικός ήταν το καμάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΥΓ. Αργεντινός εξτρέμ με χαμηλό κέντρο βάρους και με διεθνείς συμμετοχές με τις μικρές εθνικές της «αλμπιτσελέστε» δεν γίνεται να μην ξέρει μπάλα. Δεύτερο ματς κορυφαίος ο Βιγιάλμπα και στον Πανιώνιο χτύπησαν φλέβα χρυσού.

ΥΓ1. Ο Ολιβίερ Μπουμάλ έχει ακούσει τα πάντα στον ενάμιση χρόνο που βρίσκεται στην ομάδα αλλά ο ίδιος συνεχίζει να είναι πάντα στους κορυφαίους της ομάδας. Μαζί του και το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Χατζηισαϊα και Ρισβάνη που είναι στα κορυφαία στο πρωτάθλημα.

ΥΓ2. Πέντε γκολ σε εκτός έδρας αγώνα είχε να πετύχει από το Παγκρήτιο όταν στην ομάδα υπήρχαν Ρεκόμπα κι Εστογιανόφ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα