Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League

bet365

Μπορεί το ντέρμπι της Τούμπας να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, ωστόσο, υπάρχουν κι άλλα ματς που θα τραβήξουν πολλά βλέμματα.

Μετά τις χθεσινές... κηδείες που έκαναν Λεβαδειακός και Πανιώνιος σε Πανθρακικό και Παναιτωλικό αλλά και το σημαντικό διπλό του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη, το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League συνεχίζεται με άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις.

Για το... κερασάκι στην τούρτα, που δεν είναι άλλο από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (20:30), μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

Το σημερινό πρόγραμμα ξεκινάει με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ. Εκτός αποστολής έμειναν (πλην των Γροντή, Ανδρεόπουλου και του τραυματία Τζιμπούρ αλλά και του ανέτοιμου Μπακάκη) οι Ανάκογλου (λόγω ελαφρύ προβλήματος τραυματισμού) και Ανέστης.

Ετσι, ο Δέλλας θα πάει στο εν λόγω ματς με... ίδια συνταγή, όπως σας έχει ήδη γράψει ο Γιώργος Τσακίρης.

Με τον Μπαρόχα κάτω απ' τα δοκάρια, Γκάλο και Ντίντακ δεξιά και αριστερά στην άμυνα, τους Λαμπρόπουλο και Τζανετόπουλο δίδυμο στα στόπερ και μπροστά τους... ζευγάρι τους Γιόχανσον και Σιμόες. Τριάδα πίσω από τον φορ Αραβίδη επιλέχθηκαν ξανά οι Μπουονανότε, Μάνταλος και Βάργκας με τον τελευταίο τούτη τη φορά να λογίζεται κυρίως για δεξί εξτρέμ και τους άλλους δυο να παίζουν μία στα αριστερά, μία πίσω από τον μοναδικό επιθετικό...

Αν υπάρχει κάτι που δεν θα προκαλέσει έκπληξη είναι να δούμε τον Μπαρμπόσα στην 11άδα. Κι αυτό διότι σε κάποια στιγμή της άσκησης ο Δέλλας αντικατέστησε τον Βάργκας με τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου από την άλλη, ετοιμάζει αλλαγές για την αναμέτρηση του ΟΑΚΑ, που θα θυμίζουν κάτι από Ατρόμητο... Ευρώπης.

Ο Γκορμπούνοφ θα είναι στο τέρμα κι οι Κιβρακίδης - Κοντοές στα δύο άκρα. Ο Μπιτόλο αναμένεται να κάτσει στον πάγκο λόγω του ότι δεν είναι και στα καλύτερά του τελευταία.

Γοδόι και Ουσέρο θα δεσπόζουν στο κέντρο, ενώ ο οργανωτής θα είναι και πάλι ο Πίτου Γκαρσία που επιστρέφει στην 11άδα.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα είναι ο Ούμπιντες και αριστερά παίζεται μία θέση μεταξύ των Μπρίτο και Μαρσελίνιο.

Η κορυφή της επίθεσης ανήκει στον Ναπολεόνι!


Στις 18:15 έχουμε δύο αναμετρήσεις. Η Καλλονή, αφού... σκόρπισε τον Παναιτωλικό και έδιωξε τον Πόντες θέλει ακόμη μία νίκη απέναντι στη Βέροια για να κάνει ακόμη ένα σημαντικό βήμα για τη σωτηρία της.

Κι οι δύο ομάδες έχουν απουσίες. Ο Θαλής Θεοδωρίδης δεν υπολογίζει στους Μάρκοβιτς, Βαλιό αλλά και Ελλακόπουλο.

Ετσι η αποστολή του αποτελείται από τους εξής 19:

Χογκ, Δαύκος, Ευαγγελιδάκης, Αντέτζο, Κρολ, Ούκα, Αναστασιάδης, Τσαμπούρης, Σπυρόπουλος, Γιορέντε, Κειτά, Κλαντρούμπσκι, Σάμπα, Γεωργίου, Γιουκαρής, Καλτσάς, Μανούσος, Μπουρούς, Μπαργκάν

Από την πλευρά του, ο Γεωργιάδης, έχει τις γνωστές απουσίες. Γιουσουφ και Ιμπραχίμ δεν υπολογίζονται σε ακόμη ένα ματς.

Ετσι την αποστολή που έχει ταξιδέψει στη Μυτιλήνη την αποτελούν οι:

Καντιμοίρης, Τζόναθαν Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος, Μαραγκός, Εντζεγκέλε, Οστοϊτς, Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Ναζλίδης, Κόλα, Γιαννούλης, Νέτο, Καϊκούτ, Γεωργιάδης και Πούγγουρας.


Στην άλλη αναμέτρηση που γίνεται την ίδια ώρα, για τον ΠΑΣ το θετικό είναι ότι ο Λίλα είναι στην αποστολή.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος δεν υπολογίζει στους Ρομάνο και Περόνε και έτσι αναμένεται να προβεί σε αλλαγές γνωρίζοντας ότι στην Ηπειρο τα πράγματα μόνο εύκολα δεν θα είναι για την ομάδα του.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Super League:

3/10

Πανθρακικός-Λεβαδειακός 1-3
Παναιτωλικός-Πανιώνιος 1-5
Skoda Ξάνθη-Παναθηναϊκός 0-1

4/10

ΑΕΚ-Ατρόμητος (16:00)
Καλλονή-Βέροια (18:15)
ΠΑΣ Γιάννινα-Ηρακλής (18:15)
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός (20:30)

5/10

Αστέρας Τρίπολης-Πλατανιάς (19:30)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα